Wie zijn wij

Mijn naam is Petra Prins en ik woon met mijn gezin in de Hoeksche Waard. We hebben daar een heerlijk huis met een fantastische tuin waar wij en de boxers van kunnen genieten.
Sinds januari 2005 hebben wij onze kennelnaam: Van Prinsenboxers!

Wat begon met de aanschaf van mijn pup in 2002, groeit nu uit tot een enthousiaste hobby. Met veel liefde voor dit ras met al zijn unieke kenmerken! Het klopt wat ze zeggen;


Eens een boxer, altijd een boxer!
 

        
                          Renza                                                     Bibi Valentina

Onze eerste boxer was Renza van Wellenstein. Zij is de stammoeder van onze kennel en met veel plezier genieten wij van haar nakomelingen. Een van haar nakomelingen was Bibi Valentina, een hele lieve hond met een echt boxerkarakter. Ook zij heeft ons vele lieve nakomelingen gegeven, waaronder haar dochter Evolet (Mila).


                                    Evolet (Mila)

Op dit moment hebben we drie boxers in huis; drie dames, waar we ontzettend van genieten. Voor meer informatie kijk bij Onze Boxers.

Zo af en toe hebben wij een nestje. De ouders worden dan met zorg bij elkaar gezocht. Wij vinden uiterlijk belangrijk, maar net zo belangrijk zijn voor ons, gezondheid en karakter. Onze honden zijn allemaal HD en hart-doppler getest. Om een indruk van onze puppen te krijgen staan er verschillende foto's op deze site!

Af en toe gaan we met de honden/puppen naar een Jonge Honden Dag of Show. Meestal brengt onze dochter Katja de honden dan voor en doet dat met veel plezier.

Met onze boxers trainen we bij de KC in Heerjansdam. Erg gezellig en we leren er een hoop. Om zelf nog meer inzicht in de "hondenwereld" te krijgen heb ik de cursus KK1 gevolgd en deze met succes kunnen afronden.

Mocht u nog meer informatie willen, kunt u mij altijd mailen of bellen. Ik sta u graag te woord.

Veel plezier bij het bekijken van mijn site!