Geen fotobeschrijving beschikbaar.

   

  Enne heeft u een Van Prinsenboxer die 10 jaar of ouder is? Stuur dan een foto en verhaal naar ons toe dan zetten we haar of hem op onze 10+ pagina!

   

   

  april 2017

  Gisteren hebben wij onze Mila moeten laten gaan. Mila die niet liep maar dansend door het leven ging. Die ons allemaal veel liefde en soms ook steun gaf. Oma moeder, ze was gewoon geweldig. Mila en haar Teddy....wat zullen we je ontzettend missen....xxxxx

   

  15 juni 2016

  op zondag 12 juni behaalde Lola op de Clubmatch van de NBC een uitmuntend!

  op 24 april werd onze Lola 1 in haar klasse, superblij en trots natuurlijk :)

  7 maart 2016

  Vandaag sneeuw!! Dikke pret voor Lola die nog geen sneeuw gezien had.

  25-2-2016

  Update van de 10+ pagina!!!

   

  8 december 2015

  Er is hier inmiddels wat verandert in huize Prins. Mila woont nu bij Katja en Martijn en dat was voor iedereen even wennen. Hoewel voor Mila maakt het niet zo uit :) Ze woont een dorp verder en komt nog geregeld een dagje hier als haar baasjes een hele dag moeten werken. En in de vakantie natuurlijk.

  Lola is inmiddels net zo groot als haar moeder en weegt alweer 24 kilo. We zijn hard aan het oefenen met het netjes naast lopen en alle andere dingen die je een puber bij moet brengen. Ze vermaakt zichzelf erg goed en ook de baas, want regelmatig vinden wij ergens in de tuin een gat, meestal flink diep gegraven door onze gele dame. Baasje maakt en hem dan weer dicht en sssttt niet zeggen hoor maar binnen no time heeft ze ergens anders in de tuin dan weer een nieuwe gemaakt :)

  Ze is dikke vrienden met Boris waar ze veel mee speelt en samen liggen ze nu graag voor de open haard lekker te kluiven. Boris wil nog wel eens alle speeltjes verzamelen en dan mag Lola er even niet aan komen. Dan ligt hij temidden van 10 speeltjes te kijken naar Lola en Puck. Als hij zijn punt heeft gemaakt staat hij op en mag Lola er mee spelen ;)

  Puck vermaakt zich prima zoals altijd en elke morgen lopen wij een heerlijk rondje waar ze lekker los kan rennen. Ik hoef maar even te fluiten en daar is ze weer.

  En nu lekker nog even de tuin in en daarna weer lekker slapen voor de open haard! Fijne dagen allemaal!!!

   

   

  20 augustus 2015

  Ik zie een gele tornado voorbij komen, er achter aan een gestroomde flits, het zijn Puck en haar dochter Lola. Ze vermaken zich prima, ik geniet ontzettend van hen allemaal. Boris is voor het spelen en het stoere, als hij langs de sloot heen en weer loopt en blaft naar de konijnen aan de overkant loopt kleine Lola achter hem aan. Als ze wil knuffelen en spelen dan zoekt ze mama Puck op, samen liggen ze nu te kluiven aan een lekker bot. En Mila, Mila is voor de opvoeding, ze leert haar slakken te kraken en achter vogeltjes aan te zitten en het uitgraven van de molshopen. Kortom, genoeg te doen hier in boxerland voor de kleine Lola en haar familie. En ik? Ik kijk en geniet :)

   

  17 augustus 2015

  Gisteren visite gehad van Ezra en haar baasjes, een pup van ons eerste nest, het A nest, haar moeder is Renza van Wellenstein en haar vader Presley King van Numado. Zo ontzettend leuk om haar terug te zien en wat een mooie lenige dame is ze nog, hupt zo in en uit het busje :) en dat met ruim 10 1/2 jaar!

  23 april 2015

  Oproepje; Iedereen die een Van Prinsenboxer heeft met de leeftijd van 10+ en die het leuk vindt om op onze 10+ pagina te komen staan, stuur je verhaal in met natuurlijk een leuke foto van je boxer!

  15 maart 2015

  Ik maak mijn ontbijtje klaar en de honden liggen lekker te slapen. Ik loop naar de fruitschaal en pak een banaan. Die schil ik en opeens zitten er drie brave boxers achter mij  :) Oke jongen allemaal een stukje? Banaan vinden ze zo lekker.

  Boris heeft het er maar druk mee, niet 1 maar 3 dames loops in de buurt. Hij is helemaal van de leg. Zelfs zijn eten gaat langzamer naar binnen dan anders. Zijn favoriete vriendinnetje Saartje is gelukkig loops af, dus daar kan hij weer gezellig mee spelen en wandelen.

  Van de week ook voor het eerst weer eens lekker buiten gezeten in het zonnetje, kleedjes neer gelegd en de bank strategisch in het zonnetje gezet. Heel snel lagen er al 3 boxers te genieten van het warme lentezonnetje. En het vrouwtje natuurlijk ook.

  Puck heeft een nieuwe spelletje bedacht, als er dan niemand met je wil spelen en buiten regent het, dan begraaf je toch zelf je speeltje in een dekentje. Ze springt en graaft wat af. En nog leuker is het als het vrouwtje het speeltje in het dekentje rolt en hem dan een beetje verstopt. Helemaal zoet is ze ermee :)


  wat banaan? ik kom eraan!! lekkerrrrrrrrr

  Poot van ons en geniet allemaal lekker van het lentezonnetje!

  4 februari 2015

  Wat een pret hebben ze in de sneeuw. Boris en Puck zijn druk bezig met een speeltje wat ze natuurlijk allebei willen hebben. En rennen gaat nu prima op de bevroren grond. Mila concentreert zich op de bevroren plasjes in het gras. Niets leukers dan proberen het ijs kapot te maken. Stamp stamp helemaal zoet is ze ermee.  Ben ik even snel de konijnen aan het voeren zit er opeens een boxersnuit bijna in het hok. Puck heeft kans gezien om ook dit hekje open te doen en komt een kijkje bij de nijntjes nemen. Die trekken zich er niets van aan en knabbelen lekker verder aan het hooi. De zon schijnt en de achterdeur staat lekker even open. De honden hebben het helemaal naar hun zin en ik ook. Even lekker met zijn allen op de bank in het zonnetje. Maar daar is al snel weer een bui. Nu ligt alles lekker voor de openhaar de knorren. Heerlijk!

   

  5 Januari 2015

  Op 23 december 2014 zijn de puppen van Nina van Wellenstein en Boris (Harley) van Prinsenboxers geboren. 5 reutjes en 3 teefjes :)

   

  11 December 2014

  Geweldig om te zien hoe de honden met elkaar omgaan, het is een hecht stel met allemaal een eigen karakter en gewoontes. Mila is de oppermoeder, bekijkt wat de rest doet, speelt super enthousiast mee, maar als het haar te druk wordt dan blaft ze ze even ter verantwoording. Als de boel geregeld is stapt ze gezellig de keuken binnen en gaat lekker in de mand bij het raam liggen. Puck is een raketje met heel veel brandstof en Boris vind alles leuk en best. Alleen als zijn zus er met zijn kluif weer vandoor gaat, staat hij te blaffen als een klein pupje. Boris heeft de verzorgende functie op zich genomen, oren en snuit worden regelmatig door hem gewassen totdat de dames me af en toe echt aankijken... hellup genoegggggg. Als Mila en Boris lekker samen liggen te slapen komt daar onze Puck aangelopen, heel rustig en zachtjes stapt ze in de mand en gaat over de slapende Boris en Mila heen staan. Zo is ze toch nog even bijna de baas ;)

   

  Heel heel erg blij ben ik Vandaag Dogshow Bleiswijk
  Judge H.Lafleur 2 novemer 2014
  Guido van Prinsenboxer 1U Openklasse + reserve Cac/Cacib

  Jazz van Prinsenboxer 1U Jeugdklasse Cac + beste teef ...
  beiden voor gebracht door Marissa Boelen en die doet dat super!

  Jazz nu 9 mnd