10+

Een pagina met verhalen en foto's van Prinsenboxers die 10 jaar of ouder zijn.

 

Axel van Prinsenboxers 21-12-2004

Nou het gaat best goed met onze Axel-king.

Hij is in december dus 11 jaar geworden. Afgelopen zomer dachten we dat het afgelopen was. Hij had een groot gezwel aan zijn rechter elleboog. Marieke onze veearts durfde het eerst niet aan om te opereren. Maar toch gedaan. Fantastisch gelukt. Ook de huid kon goed over het bot terug gezet worden.Een geweldige dierenarts.

Axel heeft de neiging om alle poep op te eten van vogels in de tuin. De laatste tijd veel bezoek van waterhoentjes. En jawel hoor braken en dunne poep. En heeeeeel veel poepjes laten. 

Verder is het ongelofelijk hoe energiek hij is. Hij heeft wel een tennisbalverslaving. Soms heel irritant.

Maar Axel is echt een King. Hij is ook zo lief, tegen iedereen. Hij kroelt graag en komt graag boven op je hangen.

We zijn allemaal helemaal gek op hem. Het is een fantastische hond. Ook tegenover andere honden. Je kan alles bij hem doen.

Na al die jaren zijn we met elkaar verbonden en kennen we elkaar door en door. 

Hij is nog super lenig en snel. ook uitdagend en hij wil vooral LOL maken. Na de lunch krijgt hij verplicht rust tot na de theepauze. Anders is tie savonds helemaal kapot. 

Hij is een belangrijk onderdeel van ons gezin. Een mooiere hond kan ik me niet wensen.

 

 

Bruce van Prinsenboxers geb. 14-2-2006

Bruce zijn verhaal:

4,5 jaar geleden ging het plots heel slecht met Bruce. Hij wou niet meer eten, speelde niet meer, kortom, er was duidelijk iets aan de hand. De dierenarts waar we al die jaren vertrouwen in hadden en met Bruce steeds op controle ging zei: hij heeft gewoon wormpjes. Maar de dierenarts maakte hier een grote fout.

Na twee dagen ging het steeds niet beter en Bruce verloor bijna zijn evenwicht, was heel mager en we besloten dan maar naar de dierenkliniek te rijden.

Het verdict was heel hard: Bruce had longtumoren en hij zou maximum 6 maanden te leven hebben. We wisten niet wat we hoorden. Onze wereld stond even stil. We kregen medicatie mee om het vocht uit zijn longen af te drijven en moesten hem goed te eten geven (kip en rijst) want hij was uitgedroogd en te mager. Ik heb voor hem staan koken zoals ik voor mijn eigen kinderen gedaan heb 😄. We hebben hem vertroeteld, verwend, al onze liefde en vriendschap gegeven omdat elke dag zijn laatste kon zijn. 

Met veel pijn in ons hart namen we elke dag een beetje afscheid van onze Bruce. Wanneer ging de dag komen ???? Maar Bruce dacht daar helemaal anders over. Hij wou letterlijk nog niet naar de hondenhemel gaan 😊. De medicatie sloeg ongelooflijk goed aan, hij kwam goed bij, bloedwaarden waren weer perfect, zijn hart klopte weer normaal en de tumoren in zijn longen waren helemaal verschrompeld tot kleine mini-puntjes.

In de dierenkliniek konden ze hun ogen niet geloven. Bruce werd gedoopt tot 'wonderhond' Vanaf die dag ging het alleen maar beter met hem. Hij werd weer onze vrolijke, zotte, even wilde Bruce als daarvoor. Hij had ook een vetbolletje op zijn zij maar zolang dat niet groeide, mochten we daar niets aan doen. Op een dag merkten we dat die bol groter en groter werd. Weer naar de dierenkliniek. Die vetbol was een tumor geworden. Ondertussen groeide er ook een bolletje in zijn staart. Toen dachten we dat het dat het einde ging zijn. Tumoren in heel zijn lichaam, dachten we toen.

Maar de dierenarts en wij wilden hem een kans geven. Bruce onderging een zware operatie: de vetbol op zijn zij werd verwijderd en ook zijn staart werd afgezet omdat dit de enige oplossing was om Bruce te redden. En hij overleefde met succes de operatie.

Opnieuw is iedereen verbaasd om Bruce zijn recuperatievermogen en zijn wilskracht om bij ons te blijven en niet op te geven. Hij gaat dus nu door het leven zonder zijn staart ( zoals de echte boxers vroeger) en met een litteken maar hij is weer helemaal de oude.  

We zijn oprecht heel blij en dankbaar dat we al die jaren extra al gekregen hebben samen met hem. Vier jaar geleden namen we zogezegd afscheid van hem en hij loopt hier nog steeds rond in ons huis. Nooit hadden we kunnen dromen dat hij zijn tiende verjaardag zou kunnen vieren.

We gaan daar dus een groot feest van maken.

Ziezo, eindelijk heb ik Bruce zijn verhaal kunnen doen aan jullie. Dat wilde ik al zo lang doen.

Ik zal jullie ook nog enkele leuke foto's doorsturen van onze oude Papy 😄😄😄

Nog heel veel succes met de boxers En heel veel liefs voor jullie vanuit BelgiŽ.

Een dikke poot van Bruce

Ellen, Michael, Luna en Lily

 

Ik zal mij eerst voorstellen ik ben Branco Duncan van Prinsenboxers, maar iedereen noemt mij Duncan. Mijn mama was Renza van Wellenstein en mijn papa Ismo vom Hause Romeo en ik ben geboren op 14-02-2006 een echt valentijnspupje dus.
Inmiddels 9.5 jaar en wat grijze haren verder ben ik niet echt meer een pup, hoewel ik nog steeds gek ben op spelen en wandelen en dit dan ook nog elke dag doe met mijn vrouwtje.
Kortom ik heb een heerlijk boxerleven en ik hoop dat er nog vele jaren bijkomen.

Groetjes Linda

Duncan van Prinsenboxers

 

Even voorstellen "ik ben Ezra van Prinsenboxers" Mijn moeder was Renza van Wellenstein en mijn vader was Presley King van Numado.

Ezra van Prinsenboxers

Ik kwam ter wereld op 21 december 2004.

Na acht heerlijke weken met mijn broertjes en zusjes ging ik naar mijn adoptie ouders,Ole en Elaine Ijssennagger.

Daar heb ik het erg naar mijn zin. Ik merk dat ze heel veel van mij houden.

Er word veel met mij gespeeld maar ook heel belangrijk,veel geknuffeld. Daar ben ik dol op.

Ik ga ook altijd overal mee naar toe,ik vind auto rijden heerlijk.

Maar als ik niet mee kan,blijf ik ook heel graag in mijn mandje thuis.

Ik ben nu ruim tien jaar en verkeer in zeer goede gezondheid.

Vaak zien de mensen mij aan voor een pup,tot dat zij mijn grijze snuit zien.

 Een klein verhaaltje over het leven van Ezra.

 

Beste Fam Prins hier nog een paar foto s van onze Bo ze speelt graag en is lekker ondeugend.  Het gaat goed met haar en ze gaat nog graag mee op vakantie naar Zeeland.

Bo van Prinsenboxers

Bo is een dochter van Renza en Presley en ook geboren op 21 december 2004 :)